Pet Marketing

Εντυπωσιάστε τους πελάτες σας με την δημιουργικότητα σας
και καταπλήξτε τον εαυτό σας με το χρόνο που μπορείτε να εξοικονομήσετε!  

Πέστε μας φανατικούς, αλλά με κάθε ανάθεση παθιαζόμαστε. Γινόμαστε ένα με το προϊόν. Ο ενθουσιασμός μας για να παράγουμε σπουδαία και δημιουργική δουλειά είναι αμέτρητος. Δουλεύουμε ώστε να εγγυώμαστε αποτελέσματα για τους πελάτες που εξυπηρετούμε. Και αυτό είναι το μεγαλύτερο κατόρθωμά μας: να βοηθάμε τους πελάτες μας να επιτύχουν την ανάπτυξη που επιθυμούν.
Αυτό είναι το πάθος μας. Και δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτό.

Εταιρικό Σήμα:
Το εταιρικό σας σήμα, το λογότυπο σας, είναι το μοναδικό και ιδιαίτερο χαρακτηριστικό το οποίο θα καθιερώσει την παρουσία σας στην αγορά. Το εταιρικό σας προφίλ σχετίζεται άμεσα με το σήμα, τα χρώματα και το σχέδιο και θα πρέπει να είναι δυναμικό, να έχει άμεση απήχηση και αξέχαστο αντίκτυπο στο κοινό-στόχο σας. Είναι το εταιρικό σας σήμα, πάνω στο οποίο θα κτίσετε τα διαφορετικά BRAND της εταιρείας σας και θα στηρίξετε τις στρατηγικές προώθησής τους.

Μπορούμε να σας παρέχουμε μια ευρεία γκάμα επιλογής μοναδικών και ειδικά σχεδιασμένων λογοτύπων που θα ταιριάζουν απόλυτα στο προϊόν ή την υπηρεσία σας, ώστε να σας βοηθήσουμε να έχετε τη μέγιστη δυνατή οπτική επικοινωνία με την αγορά σας.

Εταιρικές ή Προϊοντικές Διαφημιστικές καταχωρήσεις
:
Η διαφήμιση σας, διαμορφώνει τον τρόπο επικοινωνίας σας με την αγορά. Τις περισσότερες φορές χρησιμοποιείται για να ενθαρρύνει ή να πείσει το κοινό-στόχο να δοκιμάσει το συγκεκριμένο προϊόν/υπηρεσία που επικοινωνεί. Ταυτόχρονα, ο στόχος μιας διαφήμισης μπορεί να είναι και διαφορετικός. Για παράδειγμα, η επιβράβευση των πελατών σας για την επιλογή των προϊόντων/υπηρεσιών σας ή η επιβεβαίωση ότι η εταιρεία είναι δυνατή και επιτυχής.

Τόσο η εμπορική όσο και η μη-εμπορική διαφήμιση (επικοινωνία κύρους) είναι μια απο τις βασικές μας ανταγωνιστικές δυνάμεις. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε την κατάλληλη διαφήμιση για εσάς, σύμφωνα με το μήνυμα που θέλετε να επικοινωνήσετε και τις εταιρικές σας ανάγκες.

Έντυπα/Φυλλάδια/Κατάλογοι/Flyers:
Ένα δημιουργικό έντυπο (φυλλάδια, κατάλογοι, φάκελοι πωλητών κτλ) είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος όχι μόνο για να προωθήσετε την επιχείρηση σας, αλλά και για την λειτουργία της.

Έντυπα και φυλλάδια όλων των μεγεθών μπορούν να σας βοηθήσουν να επικοινωνήσετε με νέους πελάτες και να προωθήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Επίσης, είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος να είστε σε επαφή με τους υπάρχοντες πελάτες σας, αλλά και να σας διευκολύνουν/προσδιορίσουν τον τρόπο συνεργασίας που επιθυμείτε πχ. ένας εύχρηστος κατάλογος προϊόντων με πολλές και ιδιαίτερες πληροφορίες τόσο για τα προϊόντα αλλά και για τους τρόπους αγοράς και μεταφοράς τους.
Το να διαλέξετε το σωστό υλικό προώθησης και τη σωστή εκτύπωση, είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την επιχείρηση σας καθώς είναι ένας μοναδικός τρόπος να επικοινωνήσετε το προϊόν/υπηρεσία σας.

Εξειδικευμένες Εργασίες:
Πολλές φορές μπορεί να χρειαστείτε κάποια εξειδικευμένη εργασία όσον αφορά την στρατηγική της διαφήμισης και επικοινωνίας σας. Όσο μεγάλο ή μικρό μπορεί να είναι το έργο σας, μπορούμε να σας παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες marketing και διαφημιστικό υλικό.

Consulting
Eίναι πρωταρχικής σημασίας για εμάς να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να κτίσουν αποτελεσματικές και κερδοφόρες επιχειρήσεις, καθώς αυτός είναι βασικός τρόπος για να κρατήθει και η δικής μας επιχείρηση ‘υγιής’.

Έτσι, παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες σε πελάτες για να τους καθοδηγήσουμε στο πώς να χρησιμοποιούν καλύτερα τους πόρους τους και τις βασικές ικανότητες τους, αλλά και πως να καινοτομούν, να αναπτύσσονται, να μειώνουν τα κόστη τους και γενικότερα να ανταγωνίζονται καλύτερα στην αγορά.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε στήριξη στην ανάπτυξη, την εφαρμογή, τη διαχείριση και τον έλεγχο της επιχειρηματικής στρατηγικής τους, καθώς και στο πως να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τις αλλαγές.

Διαδίκτυο
Tα τελευταία χρόνια, μια καλά σχεδιασμένη και με σωστή υποστήριξη ιστοσελίδα, είναι ζωτική για μια επιχείρηση. Η ανάπτυξη των social media έχει κάνει αναγκαίο για κάθε εταιρεία, να έχει τον δικό της ιστοχώρο. Η ιστοσελίδα σας, προσθέτει αξιοπιστία στην εταιρεία σας και αναπτύσσει αίσθημα εμπιστοσύνη στους (πιθανούς) πελάτες σας. Επίσης, σας δίνει την δυνατότητα να παρέχετε περισσότερο λεπτομερείς πληροφορίες στους (πιθανούς) πελάτες σας, να είστε σε συνεχή επικοινωνία μαζί τους και γενικότερα αποτελεί μια μορφή marketing με μεγάλη αποτελεσματικότητα και χαμηλό κόστος.

Όσο σημαντικό είναι το εταιρικό σήμα της εταιρείας σας, τόσο σημαντική είναι και η ιστοσελίδα σας για την ενίσχυση την εταιρική σας εικόνας και την επικοινωνία σας με τους πελάτες σας. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην δημιουργία, την διαχείρηση και την υποστήριξη, της δικής σας ιστοσελίδας.

Οι υπηρεσίες Website Design / Development που προσφέρουμε είναι οι ακόλουθες:

 - Professional web design & hosting

 - e-Commerce Website Design
 - Database Management
 - Website analysis
 - Content Management Systems
 - Social Media Campaigns
 - Fully Featured Blogs
 - Portfolio & Photo Albums

Διαμόρφωση καταστημάτων
Η WELL DONE αναλαμβάνει την εξ' ολοκλήρου διαμόρφωση του καταστήματος σας ή την ανακαίνισή του. Η πολύχρονη εμπειρία μας και η συνεργασία μας με εξειδικευμένους επαγγελματίες στους τομείς της αρχιτεκτονικής και της κατασκευής, εγγυάται απόλυτη επιτυχία και αναζωογόνηση του καταστήματος σας.